Rogaine Bessons, Cursa d’orientació a les Borges Blanques

Diumenge 21 d’abril es va celebrar a les Borges Blanques la cursa d’orientació Rogaine dels Bessons organitzada pel club Ponent Orientació, en què hi van participar 240 corredors. El mapa de la cursa cobria una àrea de 25 km2 dels termes de Borges, Cervià i Juneda.

Els guanyadors absoluts de la cursa de sis hores van ser els campions del món i Europa de l’especialitat: el lleidatà Albert Herrero i el lituà Andris Ansabergs, que han rebut el premi de la mà de l’alcalde de les Borges Blanques Josep Ramon Farran.

També cal destacar la participació de 21 estudiants d’INEF i el seu professor que tradicionalment incorpora aquesta cursa en el temari de l’assignatura d’orientació.

La prova ha tingut la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques, del Consell Comarcal de les Garrigues i de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya,