Les Borges enceta aquest divendres la temporada de piscines

Les Borges Blanques donarà aquest divendres el tret de sortida a la temporada de les piscines municipals, que reobren fins al pròxim 1 de setembre. Durant aquestes setmanes, han tingut lloc els treballs de neteja i manteniment de l'espai, s'han omplert les piscines i s'han ultimat els detalls per poder donar inici a la temporada d'estiu.

L'espai de les piscines romandrà obert de dilluns a diumenge, en horari de 10 a 20 hores, i la venda d'entrades es durà a terme en línia, a través de la pàgina web piscines.lesborgesblanques.cat. Les persones usuàries tindran la possibilitat de comprar entrades individuals, abonaments individuals i paquets de 10 entrades i, en fer la reserva, es generarà un codi QR que caldrà mostrar a l'entrada de les piscines.

Preus de la temporada 2023

Els preus dels abonaments i dels tiquets es mantenen igual que l'any passat. Els abonaments de temporada seran gratuïts fins als 4 anys. Per a infants i joves (dels 5 als 17 anys) tindran un cost de 20 euros, per als adults (a partir de 18 anys) seran de 35 euros, pels jubilats de 21 euros i per a les persones amb carnet jove de 25 euros.

Les famílies nombroses i les monoparentals tindran un 50% de descompte, i les persones en situació d'atur també tindran un 30% de descompte en els abonaments de temporada. Les persones que tinguin una discapacitat entre el 33% i el 49% només hauran de pagar la meitat del preu de l'entrada, i les que tinguin un grau de minusvalidesa superior al 50% tindran l'abonament totalment gratuït.

Les persones usuàries de les piscines podran escollir entre la compra d'entrades individuals, que oscil·len entre els 2,5 i els 4 euros, i també abonaments per a 10 sessions, per un preu entre els 15 i els 25 euros. Durant tota la temporada de piscines, a més a més, està previst dur a terme cursets de natació per a infants i per a adults i altres activitats.

El Mulla't a les piscines, el 2022