Les Borges convoca una nova edició del premi Olivera d’Or al Borgenc de l’Any

L’Ajuntament de les Borges Blanques té obert el termini per a presentar candidatures al premi Olivera d’Or al Borgenc de l’Any, que finalitza el 10 d’agost. Aquest és un premi que té com a finalitat distingir les persones físiques o jurídiques que hagin portat a terme una labor personal o institucional en qualsevol camp de l'activitat humana (ciència, cultura, esport, etc...) de caire positiu per a les Borges Blanques.

 

Les candidatures s’han de presentar a l'Ajuntament dins d’un sobre tancat amb el nom de la persona física o jurídica proposada com a candidata i un petit currículum que em justifiqui l’elecció. Com cada any, un jurat format per representants institucionals i socials del municipi determinarà el guanyador, que rebrà un quadre amb una olivera daurada. El lliurament es farà durant la Festa Major, el primer cap de setmana de setembre.

 

En els últims anys, els guanyadors del premi han estat el col·legi Mare de Déu de Montserrat, les víctimes de la Covid, el cor Eurídice, el Futbol Club Borges o el pare Botam, per citar-ne alguns.

 

De cara a pròximes edicions, el govern municipal té previst modificar les bases del premi amb l’objectiu d’augmentar la diversitat del jurat, en el sentit d’una major representativitat social, més pluralitat política i més ventall generacional.

 

CONSULTEU AQUÍ LES BASES: 

 

Les Borges Blanques, 18 de juliol de 2023.

 

Imatge de la passada edició de l'entrega de premis del Borgenc de l'any