L'Ajuntament de les Borges estrena pàgina web per afavorir la transparència en la gestió municipal

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha presentat aquesta setmana la nova pàgina web del consistori, que ha estat renovada per oferir una millor experiència als ciutadans i afavorir la transparència en la gestió municipal. La nova pàgina web, a la qual es pot accedir a través de l'adreça lesborgesblanques.cat, destaca per la seva usabilitat i facilitat d'ús, així com per la seva accessibilitat des de qualsevol dispositiu electrònic.

Un dels aspectes més destacats de la nova pàgina web és la secció de transparència, on es poden consultar totes les dades relacionades amb la gestió municipal, com ara els pressupostos, les factures, els contractes o els salaris dels càrrecs públics, ara d'una manera més ordenada i intuïtiva. A més a més, la web també ofereix informació sobre els serveis municipals, els tràmits i les gestions que es poden realitzar en línia.

Estar més a prop de la ciutadania

Segons ha explicat l'alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, la renovació de la pàgina web forma part de la política de modernització i digitalització del consistori, que busca adaptar-se a les necessitats dels ciutadans i millorar la seva relació amb l'administració. "La nova pàgina web és una eina clau per a la comunicació i la transparència, que ens permet estar més a prop dels ciutadans i facilitar-los la vida", ha destacat Palau.

L'alcaldessa ha afegit que el nou web també reforça la imatge del municipi i la seva projecció a l'exterior, ja que és una eina clau per a la promoció turística i la difusió de la seva activitat cultural i esportiva. Amb la renovació de la pàgina web, l'Ajuntament de les Borges aposta per la tecnologia com a eina de millora dels serveis públics i la seva relació amb els ciutadans, i, en aquest sentit, Palau explica que "no volem ni hem d'oblidar que és un dels grans llocs de trobada dels borgencs i les borgenques al món".

Segell Infoparticipa 2022

El passat 20 de març, l'Ajuntament de les Borges Blanques va obtenir, per vuitè any consecutiu, el segell Infoparticipa, un guardó que entrega anualment el Grup d'Investigació Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que reconeix l'alt grau de qualitat i transparència en la comunicació de la gestió pública local. El guardó ha servit per reconèixer la gran transparència del consistori borgenc, amb una puntuació del 92,31%.

 

Captura de pantalla de la nova pàgina web del consistori borgenc