Els Premis Lladonosa, al Saló B-Travel de Barcelona
Les cuineres Susana Aragón i Raquel Fernández han fet un showcooking homenatge a la picada en el marc de una nova presentació de la Ia IV edició del ‘masterxef’ dels alumnes catalans de cuina i sala
Els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa han arribat novament a Barcelona aquest cap de setmana en el marc del Saló B—Travel de Barcelona. Les xefs Susana Aragón i Raquel Fernández, -ambdues guanyadores d’anteriors edicions dels guardons-, han fet a les cuines del Grup Rull (patrocinador i muntador oficial de les cuines dels Premis) un homenatge a la picada.
Les cuineres han mostrat la seva tècnica amb les picades de fruits secs, all i altres ingredients, que són essència i base de la cuina catalana tradicional, i per tant, de l'herència gastronòmica de Josep Lladonosa. Amb el seu showcooking, les xefs convidades han ensenyat al públic tot el que es pot fer per enriquir i espessir plats i salses.
El Saló B-Travel, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la Fira de Barcelona, és un dels esdeveniments turístics més importants del calendari anual del sector, i ofereix als visitants l'oportunitat d'explorar ofertes culturals, naturals i gastronòmiques de diverses regions, així com la de contractar viatges a destinacions internacionals a través de les 35 agències especialitzades participants.
El passat dissabte es va celebrar la primera semifinal dels Premis Lladonosa a la seu de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Barcelona (ESHOB) on van participar un total de 24 alumnes de cuina i sala (12 de Barcelona i 12 de Girona) de vuit escoles de cuina (cinc de Barcelona i tres de Girona) que han estat seleccionats pel jurat.