El president de la Federació Catalana d'Automobilisme inaugura aquest divendres al migdia la 6a edició de la Fira Borges Motor

El president de la Federació Catalana d'Automobilisme (FCA), Joan Ollé, inaugurarà aquest divendres, 5 de maig, la 6a edició de la Fira Borges Motor, la fira dels vehicles d'ocasió i maquinària agrícola de la capital de les Garrigues. L'acte tindrà lloc als Jardins del Terrall, a les 12 hores, i comptarà amb una representació del consistori i autoritats comarcals.

El certamen, que s'allargarà fins al pròxim diumenge, 7 de maig, compta enguany amb 3.000 metres quadrats, amb un centenar de vehicles d'ocasió i maquinària agrícola a la venda. En concret, la Fira comptarà amb cinc expositors, dels quals quatre són de les Borges i un és de l'Albi. D'aquests, 4 expositors duran vehicles d'ocasió i 2 duran maquinària agrícola.

Mercat de la Ganga, dissabte de Fira

A més a més, la fira tornarà a coincidir amb el 38è Mercat de la Ganga, una jornada d'ofertes i descomptes que tindrà lloc dissabte, 6 de maig, al voltant de la plaça 1 d'Octubre i als diferents comerços borgencs. L'Agrupació de Comerciants de les Borges sortejarà 200 euros entre totes les persones que  adquireixin algun producte a algun dels 45 comerços que integren l'entitat.

La Fira Borges Motor, el 2022