RODA DE PREMSA PRESENTACIÓ de la IV edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa
El proper dimarts 13 de febrer a les 10 hores tindrà lloc la RODA DE PREMSA PRESENTACIÓ de la IV edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa a la seu de la Conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (Gran Via de les Corts Catalanes 612-614. Eixample Barcelona).
Des de fa ja quatre anys, els Premis Lladonosa trien els millors estudiants de cuina i sala de tot Catalunya en un format concurs 'masterchef' en directe, amb dues semifinals i la gran final que es celebra al mes de maig al Pavelló de l'Oli de Les Borges Blanques.
Els Premis van néixer al 2021 com a homenatge al cuiner català Josep Lladonosa i Giró (1938), figura cabdal de la cultura gastronòmica mediterrània amb nombroses distincions, -entre les quals la Creu de Sant Jordi-, per la seva ingent tasca de recerca i documentació històrica.
Presidirà:
Carmel Mòdol, secretari general d’Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural,
Assistiran:
Josep Lladonosa, ‘alma mater’ dels guardons.
Josep Ramon Farran, alcalde de Les Borges Blanques.
Representant de la Diputació de Tarragona.
Membres del jurat, patrocinadors i empreses col.laboradores.