Fires

La regidoria de promoció econòmica s’ocupa de realitzar esdeveniments atractius i que reforcen les relacions comercials i els intercanvis professionals de tota mena, a més de la intenció de promoure un ambient lúdic i familiar per visitar amb família,amb grups, o segons interès professional.

La Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues

El certamen és un dels més arrelats a la nostra història com a municipi i territori i com a model de comercialització i intercanvi, així com de promoció turística , professional i econòmica. Amb les ja 51 edicions celebrades aquesta s’ha arribat a consolidar com la fira de territori verge extra, on s’hi troba el millor oli d’oliva verge extra del món, reconegut així arreu.

Enllaç al web: http://www.firaoli.cat/

facebook logo twitter logo google + logo youtube logo

 

 

La fira de Wargames i Modelisme

La regidoria es disposa a organitzar, sempre que es donin les condicions necessàries, idònies entre els diferents agents, aquest tipus de certàmen que atreu a joves i adults interessats en els articles relacionats amb la història, així com militars, artefactes voladors, cotxes històrics i personatges de l’imaginari col·lectiu de la nostra història recent.

Els seus inicis tenen lloc l’any 2010 i a dia d’avui es continua tenint intencions de celebrar-la any, rere any.

 

La fira de Mascotes Borges

Aquesta va iniciar-se com un concurs d’exhibició d’animals de companyia del municipi, per primera vegada l’any 2013 i va atreure una gran afluència de visitants així com el sorprenent nombre de participants. Tan és així, que la regidoria roman oberta a organitzar noves edicions i ampliar-ne les activitats firals.

 

FirEmocions

La fira del benestar i de la qualitat de vida: artesans, artistes d'emocions, productors de economia local, tractaments de bellesa i salut natural, teràpies alternatives es reuniran l’abril del 2014, per primera vegada a la demarcació de Lleida amb la seva única celebració anual, al municipi de les Borges Blanques, com a punt de referencia de la qualitat i punt de trobada de la comarca de les Garrigues.