Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Campanya per a la neteja i manteniment de solars buits i a mig construir a les Borges

29/04/2014

La regidoria de Governació de les Borges Blanques ha posat en marxa aquesta setmana una campanya de revisió dels solars buits o amb edificacions a mig construir, ubicats a les zones urbanitzables del municipi. La iniciativa, duta a terme pels agents de la Policia Local, consisteix en realitzar inspeccions individualitzades en els 128 espais d’aquestes característiques localitzats dins el terme de les Borges, per detectar possibles riscos per a la salubritat o la seguretat dels veïns propers a immobles en estat d’abandonament. Quan els agents detecten alguna situació de risc evident, aixequen acta i ho notifiquen als serveis administratius del consistori, que procedeixen a requerir al propietari que hi actuí, avisant-lo que en el cas que no ho faci, ho executarà subsidiàriament l’ajuntament i li exigirà els costos.

Segons ha declarat la regidora de Governació Núria Palau, amb aquesta campanya, “centrada especialment en els solars i edificacions abandonades que són propietat de les entitats financeres, l’equip de govern espera sensibilitzar els propietaris dels riscos per a la salubritat i la seguretat, per a què hi actuïn per si mateixos i no calgui fer-ho des del consistori”, ja que “aquestes actuacions preventives són indispensables per a evitar la proliferació de plagues de rates i focus de vegetació seca que acaben provocant incendis”, entre d’altres perills per a la població.
 

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

L'alcalde i la Policia Local visitant edificacions que són propietat d’entitats financeres i que presenten símptomes evidents d’abandonament.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70