Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Torna el Parc de Nadal de les Borges amb jocs, inflables i propostes per a totes les edats durant les vacances escolars

09/12/2022

La capital de les Garrigues ja ho té tot a punt per acollir un any més el Parc de Nadal per a infants que organitza l'Esplai Apassomi en col·laboració amb l'Ajuntament, i que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Pavelló Francesc Macià i al Pavelló de l'Oli. Com a novetat, els nens i nenes de les Borges i del conjunt de la comarca també podran participar durant aquestes festes al Camphivern, unes colònies d'hivern en què els infants conviuran en una casa de colònies i faran excursions i activitats de descoberta. Igualment, pel pròxim 24 de desembre, hi ha prevista la Gran Cagada del Tió a la plaça de la Independència.

Les activitats infantils per aquest Nadal recuperen la plenitud d'anys enrere i el seu format habitual, en ser la primera edició sense restriccions per la pandèmia. Així, el Pavelló Francesc Macià i el Pavelló de l'Oli es tornaran a omplir de jocs clàssics i nous, inflables, consoles i moltes altres propostes lúdiques per a totes les edats, cada dia en horari de tardes, de les 16.30 a les 20.30 hores.

En concret, l'entrada al Parc de Nadal de les Borges té un preu de 3 euros diaris, i de 2,50 euros al dia per als nens i nenes inscrits a les activitats del curs de l'Esplai Apassomi. Igualment, hi ha la possibilitat d'adquirir abonaments, per un preu de 18 euros per infant, durant totes les vacances escolars, i de 15 euros per infant en el cas dels nens i nenes que hagin participat en la resta d'activitats de l'esplai aquest curs escolar.

Les colònies d'hivern Camphivern, la novetat d'enguany

Com a novetat per aquest any, l'Esplai Apassomi ha organitzat unes colònies d'hivern anomenades Camphivern, dirigides a joves de 2n d'ESO fins a 1r de Batxillerat. A través d'aquesta activitat, el jovent de les Borges i del conjunt de la comarca podrà conviure en una casa de colònies, dur a terme múltiples excursions i propostes lúdiques i gaudir de l'entorn en un espai privilegiat com és el municipi de Vilaller, a l'Alba Ribagorça.

Les colònies es duran a terme del 27 al 29 de desembre, a la casa de Colònies Montsant. L'activitat té un preu de 85 euros per als joves que han participat en les activitats del curs de l'esplai, i de 95 euros per a la resta de persones que s'hi vulguin inscriure.

La Gran Cagada del Tió

Pel pròxim 24 de desembre hi ha prevista la Gran Cagada del Tió a la plaça de la Independència, on els infants de les Borges i les Garrigues, després de cantar les tradicionals cançons nadalenques, podran rebre un regal per part del Tió de Nadal. Es tracta d'una activitat gratuïta, i es durà a terme a partir de les 17 hores.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El cartell del Parc de Nadal

El Parc de Nadal, l'any passat

El Parc de Nadal, l'any passa

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70