Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges TV commemora el seu desè aniversari amb un programa especial

22/11/2022

Les Borges TV, la televisió municipal de les Borges Blanques, celebra enguany el seu desè aniversari, i ha preparat un programa especial, que ha emès aquesta setmana, en el marc del Dia Mundial de la Televisió, per commemorar els deu anys de tasca informativa a les Borges i les Garrigues.

En concret, a l’especial hi participen bona part de les persones que han format part de la televisió digital des dels seus inicis, que fan balanç d’aquests deu anys d’emissions i donen a conèixer la tasca de Les Borges TV. Les primeres emissions de la televisió borgenca es van realitzar el desembre del 2012 i des de llavors, s’han dut a terme un gran nombre de programes, especials, informatius i actes retransmesos en directe a través d’aquesta plataforma digital.

Les Borges TV se suma als actes del Dia Mundial de la Televisió

El programa especial s’ha fet coincidir amb el Dia Mundial de la Televisió que s’ha celebrat aquest dilluns, 21 de novembre. No obstant això, el seu contingut es pot recuperar a través de la pàgina web de la televisió, lesborgestv.cat.

Així mateix, els i les professionals a càrrec de la televisió també han participat en dos tallers de televisió adreçats a escolars de la ciutat de Lleida que ha organitzat el Col·legi de Periodistes de Catalunya al territori de Lleida a l’Auditori Enric Granados per celebrar aquest dia mundial, declarat per les Nacions Unides l’any 1996.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El programa especial de Les Borges TV

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70