Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges farà un carrer de 60 metres de llarg i zona d’estacionament de vehicles al polígon Via Aurèlia

Per a l’alcaldessa de la capital de les Garrigues, Núria Palau, aquest projecte vol “desenvolupar urbanísticament una zona de les Borges on els carrers ja estan urbanitzats amb l’objectiu de donar una solució pública a les vies amb qualificació de sòl urbà però que encara no tenien ni voreres ni enllumenat públic, alhora que també les embellim”. “Les Borges creix i ho fem de manera ordenada i respectant l’entorn per fer de la capital de les Garrigues una ciutat cada dia més amable”, explica Palau. En el cas del polígon Via Aurèlia, afegeix l’alcaldessa, “les obres consistiran en obrir el carrer i que els terrenys esdevinguin edificables”.

El pressupost previst pel consistori per a dur a terme la reparcel·lació i urbanització del polígon Via Aurèlia és de 252.004 euros, IVA inclòs, dels quals 175.015 euros es destinaran a l’execució material de les obres i 10.941 a indemnitzacions, entre altres despeses.

Una filera d’acàcies blanques per al nou carrer
El futur carrer d’aquest polígon urbà tindrà dos carrils de circulació, un per a cada sentit, i en un d’ells hi haurà places d’estacionament per a vehicles, de dos metres d’amplada. Hi ha un tram del carrer que és més estret i per tant, en aquest tram, les voreres faran 4,50 metres en un costat i dos metres d’ample en l’altre costat de carrer, i en el tram en el qual la via és més ampla, les voreres seran de 6,50 metres i de dos, a l’altre costat. Un cop s’hagi dotat dels serveis de llum i aigua i construït les voreres, l’Ajuntament té previst plantar acàcies blanques en el costat del carrer que és més ample.
 

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Dibuix de com quedarà el carrer Via Aurèlia pavimentat.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70