Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges prepara la primera Caminada dels Desitjos sota la pluja d’estels fins a les Roques Guàrdies

27/07/2022

L’Ajuntament de les Borges Blanques ultima els preparatius de la 1a Caminada dels Desitjos, una ruta nocturna en plena natura i sota la llum de la lluna, que es durà a terme el pròxim divendres, 12 d’agost, i coincidirà amb la pluja d’estels de les llàgrimes de Sant Llorenç.

En concret, està prevista una ruta pel terme de les Borges que té al voltant de 9 quilòmetres. Les persones participants sortiran des de la placeta del Terrall, a les 21 hores, i es durà a terme un recorregut circular a la llum de la lluna, en què es podrà observar la pluja d’estels. Aproximadament a mig camí, està previst fer una parada a les Roques Guàrdies, on es lliurarà a totes les persones participants un entrepà i una beguda.

A més a més, el consistori borgenc obsequiarà totes les persones que s’inscriguin a la iniciativa amb la samarreta de la 1a Caminada dels Desitjos de les Borges Blanques.

Preu i inscripcions
L’activitat té un preu de 6 euros per persona, que inclouen un entrepà i una beguda per a cada participant. Les inscripcions es poden fer fins el pròxim dijous, 4 d’agost, a través de la pàgina web de compres del consistori borgenc, www.compres.lesborgesblanques.cat, o bé presencialment a les oficines de l’Ajuntament.

La primera edició de la Caminada dels Desitjos és una iniciativa de l’Ajuntament de les Borges Blanques, amb la col·laboració del Centre Excursionista Borges-Garrigues.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Núria Palau i Maricel Viladoms amb el cartell

Cartell de la 1a Caminada dels desitjos de les Borges

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70