Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Comunicat en relació amb les notícies aparegudes les darreres hores per la situació dels socorristes municipals i l’empresa licitadora del servei a les Borges Blanques

22/06/2022

En relació amb les notícies aparegudes les darreres hores per la situació dels socorristes municipals i l’empresa licitadora del servei a les Borges Blanques:

 1. La informació que s’ha compartit des dels òrgans municipals ha estat poc rigorosa i desafortunada, i analitzarem el perquè. Demanem disculpes, en nom de tot el consistori, per les dificultats que aquesta actuació hagi pogut causar.
 2. Cal precisar que l’empresa licitadora del servei i encarregada de la gestió de la piscina municipal és d’Igualada (Anoia).
 3. La situacio? de manca de socorristes que viu actualment Catalunya ha obligat l’empresa a buscar socorristes de fora de Catalunya per cobrir la demanda. En aquest sentit, des de l’Ajuntament vetllarem perquè es preservin els drets lingüístics de tots els usuaris de la piscina. Els mateixos socorristes contractats han manifestat la voluntat d’aprendre el català i l’Ajuntament posarà tots els mitjans perquè puguin atendre en català els usuaris de la piscina que així ho vulguin.
 4. El compromís de l’Ajuntament de les Borges Blanques i el meu personal ha estat sempre amb la llengua catalana, i així ho seguirà sent.

Núria Palau, alcaldessa de les Borges Blanques

 • Facebook
 • TwitThis
 • del.icio.us
 • Technorati
 • latafanera
 • Meneame
 • MySpace

Les piscines de les Borges

L'inici de temporada

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70