Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

El Ple de Borges ratifica la modificació del Pla Especial Urbanístic de Masia Salat que permetrà ubicar-hi una residència geriàtrica

 El Ple extraordinari de l’Ajuntament de les Borges Blanques d’aquest dijous, 17 de febrer ha aprovat per unanimitat la ratificació de la modificació del Pla Especial Urbanístic del complex Masia Salat que ha de permetre que aquests antics terrenys hotelers i de restauració puguin acollir una residència geriàtrica. Juntament amb aquest punt, la sessió plenària d’aquest febrer ha validat altres tres punts sobre diferents qüestions com ara una modificació puntual al contracte d’obra del projecte executiu del futur Arxiu Comarcal de les Garrigues i una altra modificació a l’annex d’inversions del pressupost d’enguany.

La ratificació de l’acord relatiu al Pla Especial Urbanístic de Masia Salat, explica l’alcaldessa Núria Palau, “és una nova aprovació inicial” que arriba després d’haver-se incorporat les diferents modificacions que es van demanar en forma d’al·legacions durant el període d’exposició pública i haver-se enllestit també l’informe amb nova documentació que va demanar la Comissió Territorial d’Urbanisme. Ara, un cop ratificada la modificació i amb el procés que li pertocava al consistori finalitzat, l’expedient es traslladarà de nou a la Comissió per poder, un cop validat, procedir a la seva aprovació definitiva.

Altres punts de l’Ordre del Dia
La sessió plenària d’aquest febrer ha permès també aprovar de manera unànime un Pla de Millora Urbana que afecta un punt del carrer la Placeta que s’acabarà d’urbanitzar amb noves voreres i pavimentació i una modificació al contracte d’obra del Projecte executiu del futur Arxiu Comarcal de les Garrigues. Aquest tràmit permet contractar un proveïdor diferent per a les planxes de xapa que cobriran la façana, donat que l’anterior ha fet fallida. Finalment, també s’ha aprovat per unanimitat una modificació de l’annex d’inversions del pressupost 2022 per disminuir el valor de les inversions finançades mitjançant crèdit, que passarà dels 574.000 euros previstos inicialment als 520.000 euros que ara es proposen a conseqüència d’haver-se anul·lat el concert de la Fira de l’Oli a causa de la pandèmia. Amb els diners que s’estalvien, es vol adquirir un solar annex al camp de futbol 7 del municipi amb l’objectiu d’ampliar l’oferta esportiva local.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace
Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70