Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

El Bussiness Innovation Center de les Borges obre les seves portes

10/09/2021

El Bussiness Innovation Center de les Borges Blanques, l’espai per a empreses, autònoms i entitats innovadores del municipi, es posarà en funcionament els pròxims dies després que aquest divendres hagi tingut lloc l’entrega de claus de l’espai a la primera empresa que s’hi ubicarà.

L’alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, i el regidor de Promoció Econòmica del consistori borgenc, Jordi Ribalta, han assistit aquesta tarda a l’acte, que s’ha celebrat a les portes del Bussiness Innovation Center, al carrer Indústria, i ha servit per fer entrega de les claus del centre a Marc Guiu, l’autònom que ofereix serveis d’enginyeria, gestió energètica, agricultura intel·ligent i consultoria. La seva empresa contribuirà així a crear noves activitats empresarials al territori.

De moment, i fins que no s’hi ubiquin altres empreses, el projecte de Guiu compartirà el centre amb La Borrassa, una entitat de l'Ajuntament de Les Borges Blanques destinada a acostar i formar a la gent en un àmbit local en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). L’entitat, que abans estava ubicada a l’Oficina Jove de les Garrigues, es trasllada ara al Bussiness Innovation Center i oferirà un servei d’assessorament personalitzat a totes les persones que s’hi ubiquin.

L’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, ha posat en valor la importància de posar totes les eines del consistori a disposició dels emprenedors i les emprenedores del municipi, de posar-los facilitats per al lloguer i la posada en marxa de projectes, ja que això ajudarà a fixar gent al nostre territori i a impulsar l’economia en un moment tan delicat com l’actual, ha dit.

El nou centre d’empreses innovadores
El Bussiness Innovation Center de les Borges està situat a les oficines del carrer Indústria, 2, que antigament ja havien funcionat com a viver d’empreses. Són unes oficines que, a més a més, estan ubicades en un punt cèntric i molt ben comunicat dins del municipi, pròxim al Pavelló de l’Oli, que és l’espai on es desenvolupen la majoria de les activitats firals.

Les persones usuàries poden llogar un espai al centre fins a un període de tres anys amb possibilitat de prorrogar-se una vegada hagi finalitzat el termini. A l’hora d’atorgar el lloguer, a més a més, es valorarà que l’activitat de les empreses que el sol·licitin sigui innovadora o de base tecnològica. Els preus del lloguer i les condicions que s’oferiran en aquest nou espai són les mateixes que a l’actual CEI.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

L'acte d'entrega de claus, a les portes del nou centre d'empreses

L'entrega de claus, a l'interior del nou centre d'empreses innovadores de les Borges

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70