Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Núria Palau serà investida alcaldessa de les Borges el pròxim 18 d’agost

12/08/2021

L’Ajuntament de les Borges Blanques celebrarà el pròxim dimecres, 18 d’agost, un Ple Extraordinari que servirà per investir Núria Palau nova alcaldessa de les Borges Blanques, arran de la renúncia del fins ara primer edil de les Borges, Enric Mir.

El Ple tindrà lloc a les 20.00 hores, a la Sala de Plens del consistori, i comptarà amb la presència de l’Equip de Govern, encapçalat per Núria Palau, qui després de ser nomenada alcaldessa en funcions el passat 31 de juliol, ara serà investida alcaldessa de les Borges. Està previst que durant el Ple, es creï una mesa d’edat i serà la persona a càrrec de la presidència qui dugui a terme el tradicional lliurament de la vara d’alcaldessa a la nova primera edil de les Borges.

Una investidura que arriba després de la renúncia de Mir
Aquest Ple d’Investidura es convoca després que el passat 28 de juliol, el fins ara alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, anunciés en acabar el Ple Extraordinari del mes de juliol la seva intenció de renunciar a l’alcaldia del municipi. Una renúncia que es va fer efectiva el passat 31 de juliol, moment en què la fins ara primera tinent alcalde, Núria Palau, va agafar el relleu com a alcaldessa en funcions. Ara, una vegada es compleixen els terminis legals per poder convocar el Ple d’Investidura, Palau passarà a ser alcaldessa de les Borges.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El ple de renúncia d'Enric Mir a l'alcaldia de les Borges

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70