Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges atorga la primera subvenció per a la rehabilitació d’habitatges per a joves

13/05/2021

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat la concessió de la primera subvenció per a la rehabilitació d’habitatges destinats a persones joves, que en aquest cas s’ha concedit a una jove borgenca que construirà un ascensor i un espai annex en el seu domicili situat al nucli antic de les Borges Blanques.

La concessió forma part de la línia d’ajuts que el consistori borgenc va presentar el passat mes de març destinada a la rehabilitació d’habitatges per a joves. En concret, l’Ajuntament de les Borges subvenciona el 50% de la inversió que duguin a terme les persones de fins a 35 anys per a l’adequació d’habitatges al municipi que siguin llar habitual.

L’actuació que s’ha aprovat finançar parcialment té un import total de 42.800,55 euros, i el consistori aportarà un total de 1.000 euros, amb càrrec a l’aplicació del pressupost general de l’Ajuntament per a l’any 2021.

Una quantia inicial de 10.000 euros
La dotació econòmica inicial que el consistori preveu destinar a aquesta línia és de 10.000 euros, amb un màxim de 1.000 euros per cada persona beneficiària. El procediment de concessió és en règim de concurrència no competitiva, per ordre de presentació de les sol·licituds, fins a esgotar el crèdit previst per aquesta convocatòria, que arribat el cas es podria ampliar.

Les obres de rehabilitació, reforma o millora dels habitatge s’han d’executar en el termini màxim d’un any des de la notificació de l’acord de concessió de la subvenció. També s’accepten actuacions ja iniciades o executades amb anterioritat a la publicació d’aquesta convocatòria, sempre que s’hagin dut a terme dins l’any 2021.

Es tracta d’un ajut que l’any passat van rebre tres persones per un import de 2.804,50 euros, i que enguany, de moment, s’ha atorgat a una única sol·licitant.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Imatge d'arxiu d'una façana arranjada al Centre Històric de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70