Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

L’Agrupació de Comerciants de les Borges sorteja vals de compra diaris valorats en 3.000 euros durant aquest Nadal

02/12/2020

L’Agrupació de Comerciants de les Borges sortejarà 3.000 euros en vals de compra, entre el 2 de desembre i el 5 de gener, coincidint amb les festes de Nadal. Es tracta de l’habitual campanya per aquestes dates que contribueix a incentivar el comerç local de la capital garriguenca, basada en l’entrega d’una butlleta per cada compra que es realitzi als establiments adherits a l’associació, amb la qual es participarà en un sorteig diari d’un val de compra.

Segons ha exposat la presidenta de l’Agrupació, Montserrat Pijuan, tothom qui hagi adquirit un producte o servei en algun establiment de l’Agrupació, mentre duri la promoció, rebrà una butlleta i tindrà l’oportunitat d’aconseguir algun dels 23 premis de 100 euros, els dies hàbils; els 2 de 200 euros, els dies 24 i 31 de desembre; i l’especial de 300 euros, que se sortejarà el dia 5 de gener.

Com a novetat d’enguany, el Jutge de Pau de les Borges realitzarà els sorteigs els dies 5, 12 19 i 24 de desembre, i el 2 i el 5 de gener, a les 13.45 hores, als baixos del consistori, i s’extrauran les butlletes premiades per a cada un dels dies anteriors a l’esmentat sorteig.

Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha volgut “animar a tothom, ara més que mai, a comprar a les botigues i els establiments de les Borges, ja que tenen un servei, uns productes i un tracte de primera, i arran dels diferents tancaments que han hagut de fer a causa de la pandèmia, si no els ajudem, correm el perill de perdre’ls, amb les conseqüències nefastes que això tindria per a la vida, el futur i la cohesió de les Borges i de les Garrigues”.

Les butlletes de compra es poden dipositar cada dia en una urna ubicada als baixos de l’Ajuntament de les Borges i, després de cada un dels 6 sorteigs previstos, es comunicarà telefònicament tot seguit el resultat a l’afortunat o afortunada.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Presentació de la campanya Nadal 2020, de l'Agrupació de Comerciants de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70