Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

La borgenca Pilar Cuadrat guanya el concurs de cartells de la Festa Major de les Borges Blanques 2020

07/08/2020

L’Ajuntament de les Borges, a través de la Comissió de Festes, ha anunciat que la borgenca Pilar Cuadrat, estudiant de disseny gràfic a l’Escola d’Art i Disseny de Catalunya, a Tàrrega, i de 20 anys d’edat, ha estat la guanyadora del concurs per escollir el cartell de la Festa Major d’aquest any, que se celebrarà els pròxims dies 4, 5, 6, 7 i 8 de setembre.

La guanyadora figurarà en el programa oficial de la festa i s’emporta un premi en metàl·lic de 200 euros, que es lliurarà en el marc dels seus actes. Pilar Cuadrat s’ha imposat entre les 6 obres finalistes, totes de molta qualitat, segons ha considerat el jurat que estava presidit pel regidor Jordi Ribalta; i integrat per la representant del món de les arts gràfiques, Gemma Piñeiro; l’artista guanyador de l’any passat, Marc Jordà; la coordinadora de la Comissió de Festes de les Borges Blanques, Laia Garra; i un altre integrant de la Comissió, Pol Triquell. La proposta guanyadora quedarà en poder de l’Ajuntament, que en farà divulgació com a cartell oficial de la celebració.

Cuadrat ha exposat que està centrada en els seus estudis universitaris del món del disseny, al qual es vol dedicar professionalment ben aviat, ja que fins ara només ho fa a nivell amateur i acadèmic. Pel que fa al cartell, afirma que per a realitzar-lo s’ha inspirat “en aquest any 2020, tan diferent arran de la Covid-19, especialment amb les mesures de protecció com la mascareta, però sense perdre l’essència del que s’espera d’una autèntica Festa Major borgenca, amb la representació dels nostres gegants, i de les arcades dels porxos de la plaça 1 d’octubre. A nivell tècnic, he volgut simular l’estètica dels dibuixos animats, per donar-li més imatge de diversió, color i alegria”.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El jurat amb el cartell guanyador del concurs de la Festa Major 2020 de les Borges Blanques.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70