Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges treu a licitació la reparació del ferm dels camins de la Font Vella i de les Verdunes, i del carrer Carrasco i Formiguera

27/05/2020

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat aquest dimecres, 27 de maig, l’expedient de contractació, i en conseqüència la convocatòria de licitació, de les obres de reparació i millora del ferm del Camí de la Font Vella, del Camí de les Verdunes i del Carrer Carrasco i Formiguera. L’actuació es durà a terme en aquells trams que resulta prioritària l’actuació per causa de la seguretat vial de la capital garriguenca, segons l’informe tècnic de l’arquitecte municipal.

Segons ha exposat el regidor d’Urbanisme, Daniel Not, els espais a reparar presenten irregularitats notables que dificulten el trànsit i poden representar perills per als vehicles en cas que avanci el seu deteriorament. A més a més, el regidor ha afegit que l’estat de deterioració s’ha agreujat per les llevantades dels darrers temps.

Així, segons consta en el Plec de clàusules administratives particulars, l’adjudicació es realitzarà per procediment obert simplificat, el que significa que s’utilitzarà un únic criteri sobre la base del millor preu, i el valor estimat del contracte ascendeix a la quantitat de 54.659,84 € IVA no inclòs, i inclou la totalitat dels elements que configuren les obres detallades en el projecte i l’import de les possibles modificacions sobre el mateix. En aquest cas el document estipula que el termini d'execució de les obres serà d’un mes, i es fixa com a condició especial d’execució que la data d’inici dels treballs serà el dia 15 de juny de 2020.

L'anunci de licitació es publicarà en el perfil del contractant de l'Ajuntament /ajuntament/perfil_contractant.html, en el qual s’oferirà informació relativa a la convocatòria de la licitació del contracte, incloent els plecs de clàusules administratives particulars i documentació complementària, si escau. Tota la documentació necessària per a la presentació de l'oferta estarà disponible per mitjans electrònics des del dia de la publicació de l'anunci en aquest perfil del contractant.

Retorn a l’activitat presencial
Aquesta Junta de Govern Local s’ha tornat a celebrar en reunió presencial, coincidint amb el retorn a l’activitat oberta al públic a les oficines de l’Ajuntament, des d’aquest darrer dilluns. Així tota la ciutadania que ho desitgi hi pot anar en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, tot i que, per fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al telèfon 973142850, serà obligatori dur mascareta i guants, i també serà imprescindible mantenir la distància de seguretat de 2m i es recomana que, en el cas que s’hagi de fer algun pagament, aquest es faci amb targeta de crèdit.

Igualment, des del consistori s’ha comunicat que la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques tornarà a obrir les seves portes aquest dilluns 1 de juny. L’horari serà dilluns de 16 a 20 h i de dimarts a divendres de 10 a 14 h; caldrà demanar cita prèvia per a préstec de documents al telèfon 973142418 o per correu electrònic a l’adreça biblioteca@lesborgesblanques.cat. El retorn de documents s’ha de fer a la caixa del costat de la porta de l’entrada i es posaran en quarantena 14 dies, i serà obligatori l’ús de mascareta i s’hauran de desinfectar les mans a l’entrada amb el gel que hi haurà disponible El préstec interbibliotecari està aturat així que només es podran demanar en préstec els documents de la biblioteca. Consulteu amb el catàleg ARGUS des de casa quins documents estan disponibles a la Biblioteca: argus.biblioteques.gencat.cat.

Finalment, s’ha anunciat que a partir d’aquest pròxim 2 de juny, l'Espai Macià tornarà a obrir les seves portes amb l’aplicació de restriccions i mesures d’higiene i seguretat. Així, també serà obligatori l'ús de mascareta i guants, serà imprescindible mantenir la distància de seguretat de 2m, el nombre màxim de persones visitants permeses a l’interior de l’equipament serà de 6 persones, i és recomanarà el pagament amb targeta de crèdit.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Les noves mesures de prevenció de la Covid-19 a la Biblioteca de les Borges.

Les noves mesures de prevenció de la Covid-19 a l'Espai Macià de les Borges.

Les noves mesures de prevenció de la Covid-19 a l'Ajuntament de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70