Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

L’Ajuntament de les Borges dóna per finalitzades les obres de reforma del carrer Marinada

01/04/2020

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges Blanques, reunida en una nova sessió telemàtica, ha aprovat aquest dimecres, 1 d’abril, l’acta de recepció de l’obra de reforma de voreres i serveis al carrer Marinada, que ha tingut un cost de 151.420,64 euros, amb l’IVA inclòs.

Els treballs es van iniciar fa poc més d’un any per tal de millorar-ne l’accessibilitat i la funcionalitat, i tot i que es van enllestir definitivament a finals de l’any 2019, encara quedava pendent un darrer tràmit, en relació a la millora de la connectivitat a internet.

Així, just abans del confinament per disminuir el risc de contagi per coronavirus, la companyia de telefonia va acabar de passar els cables soterrats que proveeixen de servei de fibra òptica els veïns i les veïnes del carrer.

Millores realitzades
Les obres han permès ampliar les voreres i substituir el paviment, la canalització subterrània del servei de telefonia, la millora de la xarxa d’aigua potable, la millora de la xarxa elèctrica de l’enllumenat públic, a més a més de la substitució de les columnes dels fanals i la il·luminació dels vials.

Cal recordar que les voreres anteriors tenien una amplada de 113 cm i hi havia els fanals de l’enllumenat que ocupaven i dificultaven el pas de vianants, atès el poc espai que quedava entre la columna i la tanca de parcel·la. Amb l’actuació, les voreres han passat a tenir un ample de 165 cm i, per tant, els vianants, cotxes i persones amb accessibilitat reduïda han vist com s’eliminava la barrera arquitectònica i es millorava l’accessibilitat als vianants.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El carrer Marinada de les Borges amb l'aspecte que presenta actualment.

La imatge que presentava abans de la reforma el carrer Marinada de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70