Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges licita la construcció de 64 nous nínxols al cementiri

11/03/2020

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat l’expedient de contractació de l’obra de construcció de 64 nous nínxols al cementiri municipal; el seu corresponent Plec de clàusules administratives particulars i tècniques, que preveuen un pressupost base de licitació consignat de 46.727,80 euros, més IVA.

El termini d’execució de les obres serà de tres mesos i, per les seves característiques, es va considerar convenient licitar el projecte mitjançant procediment obert simplificat abreujat, ja que l’actuació preveu finalitzar un conjunt de 144 nínxols, dels quals 80 ja estan construïts i 64 són els previstos executar en aquesta segona i última fase.

El mòdul de nínxols ocuparà un cop finalitzada la segona fase una superfície de 146 m2, d’alçada 4,50 m i amb dos passadissos laterals d’amplada 2,00 i 2,30 m. El conjunt disposarà d’una capacitat per a 144 nínxols, els quals estaran distribuïts a dues cares i on en cada una d’elles hi haurà 4 files per 18 columnes. Les parets del conjunt de nínxols seran revestides amb pedra calcària de les Garrigues.

La coberta serà plana i les aigües que recull seran conduïdes als laterals del conjunt i evacuades als passos laterals. Els nínxols seran prefabricats amb forma de U, s’ajustaran a les mesures dels existents i compliran amb la normativa vigent.

Segons regidor d’Urbanisme, Daniel Not, la finalitat de l’ampliació “és donar resposta a les necessitats del cementiri, que actualment compta amb més de 1.600 nínxols, per poder atendre les demandes de la població que vol reposar eternament a les Borges”.

“Una vegada finalitzi aquesta segona fase de les obres, el cementiri comptarà amb una quantitat suficient d’espai que servirà per a que la ciutadania de les Borges que ho desitgi pugui seguir recordant als seus familiars al nostre municipi”, destaca Not.

La licitació es publicarà en breu al següent enllaç del Perfil de Contractant:
https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/es_ES/cap.pscp?reqCode=viewDetail&idCap=1005135.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Els nous nínxols que es van construir al cementiri municipal de les Borges durant la primera fase d'obres.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70