Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges inaugura aquest divendres l’exposició “Portraits” de l’artista Josep Talamonte, a l’Espai Macià

05/03/2020

Dissabte, es presentarà el poemari “Solsticis i Equinoccis”, de Xavier Sans Miró, a la Sala Maria Lois de la capital garriguenca


L’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat per aquest divendres, 6 de març, a les 20 hores, a la Sala Arts25400 de la planta baixa de l’Espai Macià, la inauguració de l’exposició de l’artista malagueny, afincat a Os de Balaguer, Josep Talamonte, “Portraits”. En finalitzar l’acte, hi haurà un tast de productes de la terra.

La mostra de Talamonte, considerat un dels grans artistes plàstics de Ponent, és polièdrica i mostra treballs elaborats amb tècniques i estils diferents, i es podrà visitar fins al pròxim 29 de març, en horari de l’equipament cultural de les Borges.

Josep Talamonte té una llarga experiència en el món de l’art, que li ha permès dominar una gran quantitat de tècniques i estils, que utilitza en les seves creacions artístiques. Així, se’l reconeix com un gran professional dels murals, del disseny gràfic, de la tipografia, de la publicitat, de la serigrafia, del dibuix, de la pintura, entre altres estils. A més a més, tot aquest coneixement, des del seu estudi professional, l’ha traslladat com a mestre a un gran nombre d’artistes de Lleida.

Presentació del poemari “Solticis i Equinoccis” de Xavier Sans
Aquest dissabte, la Sala Maria Lois de la Casa de la Cultura de les Borges, acollirà la presentació del poemari “Solsticis i Equinoccis”, de Xavier Sans Miró, a les 18 hores, en un acte organitzat per l’Editorial Bors.

El seu editor, Daniel Bors, afirma que “Xavi Sans és un dels poetes més underground de l'editorial, la grisa subtilesa de la seva ploma es barreja amb glopades d'aire fresc. Mai he vist ningú que tractés d'aquesta manera la poesia i encara menys en llengua catalana”.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Cartell de l'exposició de Josep Talamonte a l'Espai Macià de les Borges

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70