Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges impulsa una sala d’activitats per a joves de 12 a 16 anys

12/12/2019

 La regidora de Joventut de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Maricel Viladoms, ha presentat, aquest dijous, 12 de desembre, el projecte “Qda’t”, que té per objectiu donar una alternativa d’oci amb un caràcter integrador, saludable i que fomenti l’autogestió d’aquest per part dels mateixos joves i alhora arrelant els joves a la seva població amb actuacions innovadores.

La regidora ha afegit que el projecte, impulsat des de l’Oficina Jove de les Garrigues, amb la col•laboració de diversos ajuntaments, no té com a finalitat enfrontar-se a altres estils d’oci juvenil, sinó que és un espai alternatiu en el temps de lleure dels joves en el qual podran gestionar el seu oci d’una manera saludable i innovadora, sense haver de marxar de la seva ciutat.

Així, a partir d’ara, cada mes la Sala Grums de les Borges acollirà alguna activitat concreta adreçada a les persones d’entre 12 i 16 anys, però aquell dia també estarà oberta a totes les persones joves que s’hi vulguin aproximar, ja sigui a escoltar música o a jugar una estona amb alguns dels jocs que hi ha disponibles a l’emblemàtic espai juvenil borgenc.

Campionat FIFA 2020
La primera activitat prevista, el diumenge 29 de desembre, entre les 17 i les 21 hores, estarà adreçada als nois i noies afeccionats al popular videojoc FIFA 2020, i consisteix en un torneig per parelles, amb un premi de dues targetes de compra per a la consola Play Station.

Les places són limitades, les inscripcions estaran obertes fins el 20 de desembre, i es poden fer a l’Oficina Jove de les Garrigues o per Whatsapp al 689139722, i tenen un preu de 3 euros si es vol participar al torneig FIFA 2020, o de 2 euros si només es vol gaudir de l’espai.

Entre altres actuations previstes, a principis de l’any vinent es vol organitzar una sessió de karaoke, i un Escape Room.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

La regidora Maricel Viladoms, amb la responsalbe de l'Oficina Jove de les Garrigues, Íngrid Florejachs, presentant el projecte 'Qda't'.

Cartell del Campionat FIFA 2020 a la Sala Grums de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70