Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Festival solidari, 40èaniversari dels ajuntaments democràtics i concert de David Pradas, aquest capde setmana a les Borges

29/11/2019

Així, aquest divendres, a les 19.30 hores, al Pavelló de l’Oli, l’AMPA i l’Escola Joan XXIII han organitzat un Festival solidari Pro Marató de TV3, que enguany està dedicada a la recerca sobre les malalties minoritàries. L’acte, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges, tindrà una entrada solidària de 2 euros, comptarà amb les actuacions dels alumnes de l’escola i s’hi podrà adquirir l’osset solidari de l’AMPA.

En canvi, dissabte, 30 de novembre, el Centre d’Estudis de les Garrigues ha organitzat un acte per a commemorar el 40 aniversari del primers ajuntaments democràtics, posteriors al franquisme, a les Garrigues, que es durà a terme a les 18 hores, a la Sala Maria Lois de la Biblioteca de les Borges. Entre altres temes, es parlarà de com van ser aquelles eleccions, del context social i polític de l’època, i quins reptes es van trobar aquells primers alcaldes. La presentació anirà a càrrec de la historiadora Antonieta Jarné, i comptarà amb una taula rodona en la qual hi participaran els exalcaldes d’Arbeca, Josep Pau; de Bovera, Artur Prunera; de l’Espluga Calba, Francesc Sardà; de la Granadella, Ramon Piñol; de la Pobla de Cérvoles, Francesc Piñol; i dels Torms, Ramon Serentill.

Finalment, el mateix dissabte, a les 20 hores, al Pavelló de l’Oli i amb entrada gratuïta hi ha previst el concert “Umbilical” del pianista i compositor David Pradas, inspirat en el cicle de la vida i que incorpora imatges i sons reals, amb la voluntat de crear una atmosfera íntima i ser la banda sonora de la maternitat.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Els cartells dels 3 grans actes previstos per aquest cap de setmana a les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70