Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges torna a licitar l’explotació del bar ‘Lo Kiosc’ del Parc del Terrall, desprès de deixar deserta l’anterior

06/11/2019

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat aquest dimecres, 6 de novembre, el nou expedient de contractació i el plec de clàusules de la concessió per l’ús privatiu del domini públic per la gestió del Bar “Lo Kiosc”, del Parc del Terrall de les Borges Blanques, desprès que la setmana passada es declarés deserta la primera licitació.

En aquesta ocasió, s’han modificat els criteris d’adjudicació avaluables mitjançant judicis de valor, de manera que ara estan més definits els conceptes de la memòria de l’explotació del servei, de l’organització del servei i de les millores a fer al servei, més enllà de les sol•licitades a la licitació.

Amb tot, en aquesta nova proposta es manté el cànon mínim de 1.150 euros mensuals, el que suposa 13.800 euros anuals, per un termini de concessió de cinc anys, amb la possibilitat de prorrogar-lo, d’una en una, fins a un màxim de dues anualitats més.

L’equipament s’ha reformat completament
Així, en els pròxims dies es publicarà la nova licitació, amb els treballs de reforma integral del bar ‘Lo Kiosc’ pràcticament enllestits, i que han permès duplicar la superfície del local, d’unes obres d’una gran complexitat, adjudicades per 313.000 euros i que van començar al mes de maig d’aquest any. Cal tenir en compte que l’equipament es va construir als anys setanta i, des d’aleshores, només s’hi havien efectuat treballs de manteniment. A més a més, el consistori borgenc ha equipat la instal•lació totalment reformada amb nou mobiliari, per valor de gairebé 20.000 euros.

El nou local té una superfície construïda de 159,98 m2, i útil de 130,22 m2 en planta baixa, i el concessionari dotarà la instal•lació de la maquinària, equipament, estris i quants elements siguin necessaris pel bon desenvolupament de l'explotació, mentre duri el contracte. En el plec de clàusules, que en un parell de dies estarà disponible al perfil del contractant de la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament de les Borges (http://lesborgesblanques.eadministracio.cat/), també s’exigeix que l’empresa concessionària garanteixi que en les activitats derivades de l’execució del contracte no s’utilitzaran llenguatge o imatges sexistes.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Imatge recent dels treballs de reforma integral del bar Lo Kiosc del Parc del Terrall de les Borges

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70