Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges treu a licitació l’explotació del bar ‘Lo Kiosc’ del Parc del Terrall

03/10/2019

L’Ajuntament de les Borges Blanques està licitant fins el 18 d’octubre l’explotació del servei de bar-restaurant de ‘Lo Kiosc’ del parc del Terrall, per un cànon mínim de 1.150 euros mensuals, el que suposa 13.800 euros anuals, per un termini de concessió de cinc anys, amb la possibilitat de prorrogar-lo, d’una en una, fins a un màxim de dues anualitats més.

La publicació de la licitació arriba una vegada s’està encarant la recta final dels treballs de reforma integral del bar ‘Lo Kiosc’, amb els darrers retocs d’una actuació que haurà permès gairebé duplicar la superfície del local, d’unes obres d’una gran complexitat, adjudicades per 313.000 euros i que van començar al mes de maig d’aquest any. Cal tenir en compte que l’equipament es va construir als anys setanta i, des d’aleshores, només s’hi havien efectuat treballs de manteniment. A més a més, el consistori borgenc ha equipat la instal·lació totalment reformada amb nou mobiliari, per valor de gairebé 20.000 euros.

Segons ha exposat el regidor d’Urbanisme, Daniel Not, amb aquesta reforma integral volem tornar a donar a aquest equipament emblemàtic la rellevància i significació que es mereix, donada la seva ubicació i el record emotiu que genera en unes quantes generacions de borgencs i borgenques”.

Així, el nou local té una superfície construïda de 159,98 m2, i útil de 130,22 m2 en planta baixa, i el concessionari dotarà la instal·lació de la maquinària, equipament, estris i quants elements siguin necessaris pel bon desenvolupament de l'explotació, mentre duri el contracte. En el plec de clàusules, disponibles al perfil del contractant de la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament de les Borges (http://lesborgesblanques.eadministracio.cat/info.2), també s’exigeix que l’empresa concessionària garanteixi que en les activitats derivades de l’execució del contracte no s’utilitzaran llenguatge o imatges sexistes.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Estat actual dels treballs de reforma integral del bar Lo Kiosc del Parc del Terrall de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70