Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

L’Ajuntament de les Borges entrega les claus dels despatxos del nou Centre d’Entitats a 6 associacions

24/05/2019

Després de formalitzar les sol·licituds, la Junta de Govern ha aprovat la concessió dels despatxos a les 6 entitats que ho han sol·licitat i que reuneixen els requisits establerts pel reglament intern. En concret s’hi allotjaran l’Associació Vivall de les Borges Blanques, Els Pescarrames, Els Pastorets, Motards Fot-li-Gas-Too, l’Open Tennis Borges i l’Associació de Caçadors.

Cal tenir en compte que tot i que l’entrega de les claus es va efectuar el passat 25 d’abril, ha estat aquesta setmana que la Junta de Govern ha aprovat la concessió definitiva dels despatxos, una vegada acceptats per les entitats. En concret, la concessió és vigent fins al 31 de desembre i està previst que es renovi anualment si les dues parts s’hi avenen.

El nou Centre d’Entitats té, entre altres objectius, proporcionar un espai de treball, ser un lloc de trobada i de relació entre les entitats, facilitar el desenvolupament d’activitats i l’associacionisme i fomentar la participació ciutadana.

Cal recordar que dins l’antic Escorxador Municipal s’hi han construït 6 sales d’entre 13,20 i 24,11 metres quadrats de superfície útil, amb un cost de 51.007,52 euros (IVA inclòs). L’edifici té un aforament de 159 persones i compta amb un parell de banys, una sala comunitària i un magatzem.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

L'alcalde de les Borges, Enric Mir, en una imatge d'arxiu davant del nou Centre d'Entitats.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70