Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

L’Ajuntament de les Borges licita les obres de construcció d’un camp de futbol 7

15/05/2019

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat aquest dimecres, 15 de maig, en Junta de govern, les bases de licitació que regiran la primera fase de construcció d’un camp de futbol 7 (F7) de gespa artificial a la capital de les Garrigues. En concret, la nova instal·lació esportiva està prevista que tingui uns 5.200 m2 i formarà part del conjunt del Camp d’Esports Municipal de les Borges, al costat de l’avinguda de la Via Aurèlia.

La primera fase es divideix en dos lots i contempla la construcció d’un mur de tancament a l’Avinguda Via Aurèlia i la construcció d’un camp de gespa artificial complert. El mur que es projecta està format per mòduls de 2.40 metres i una alçada variable que es construirà al llarg de tota la façana de la parcel·la. Pel que fa al camp de F7, està prevista la construcció d’un terreny de gespa artificial amb base natural, que inclou un sistema de reg automàtic i il·luminació artificial, així com la instal·lació de banquetes, marcadors i resta d’equipament esportiu.

Les obres tenen un termini d’execució de 4 mesos (2 pel mur i 2 pel camp de F7) i tenen un pressupost base de licitació de 353.132,12 euros (IVA inclòs).

Més endavant, hi ha projectada una segona fase que inclou la construcció d’un edifici destinat a vestidors per donar servei al nou camp.

Les empreses interessades podran consultar les bases de licitació durant els pròxims dies al perfil del contractant de l’Ajuntament de les Borges Blanques. El termini de presentació de les ofertes serà de 20 dies naturals a comptar des de la publicació de l’anunci.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Mapa de la ubicació del nou camp de futbol 7.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70