Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

L’Ajuntament de les Borges adjudica la reforma del bar Kiosk del Terrall

03/04/2019

L’Ajuntament de les Borges ha aprovat aquest dimecres, en junta de govern, l’adjudicació de l’obra de rehabilitació, reforma i ampliació del Bar Kiosk del Parc del Terrall, ubicat en ple centre de la capital de les Garrigues, a una empresa de les Borges Blanques per un import de 313.059,38 euros (IVA inclòs).

La reforma ha estat adjudicada després que l’empresa licitadora hagi presentat la documentació justificativa de la seva solvència tècnica i econòmica i hagi acceptat la reducció del termini d’execució de l’obra, respecte al proposat en el plec de clàusules, en quatre setmanes, a més a més d’una ampliació de la garantia.

L’obra, per tant, compta amb un termini d’execució de 4 mesos i està prevista que iniciï en els pròxims dies després de l’adjudicació.

Cal recordar que l’edificació, de 135 m2, actualment es destina al servei de bar i continua essent un espai molt utilitzat per la ciutadania de les Borges, malgrat que les instal·lacions són dels anys 70, i des d’aleshores només s’hi han realitzat obres de manteniment. Per aquest motiu, donada l’antiguitat de l’equipament que forma part del patrimoni i la història local de les Borges, el novembre passat el consistori va decidir adaptar l’edifici a la normativa vigent i convertir-lo en un edifici eficient en l’àmbit energètic, a més a més d’ampliar la seva superfície útil per encabir-hi més usuaris.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Imatge del bar Kiosk de les Borges.

Imatge del bar Kiosk del Terrall de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70