Rafel Safont Aliaga
-
Rafel Safont

Sóc Rafel Safont Aliaga, fill de les Borges i resident de la capital. 

Estic graduat en Administració i direcció d'empreses i actualment ocupo el lloc de Director de Producte i de Vendes d'un Grup de 3 empreses en el món de la maquinària Agrícola.

Ilusionat de les Borges, he participat en associacions com l'Esplai Apassomi, tant de nen com de Monitor, en la comissió de festes com també en el grup d'ORNIS, també organitzant tornejos solidaris en el Club Tennis i Pàdel La Serreta
Tot això bé donat dels meus pares que sempre han participat i fent me a mi partícip de l'associació juvenil grums. 

He tingut una experiència enriquidora durant 4 anys a l'estranger vivint a Alemanya i Estats units que m'ha obert la ment i la forma de fer per aportar visions diferents i una cultura oberta al pacte, la negociació i l'entesa. 

Entre d'altres coses, m'agrada molt l'esport i el lleure, m'agrada poder veure un poble unit i fort com varem veure l'1 d'Octubre.

Ja havent-me presentat en unes eleccions al Congres dels diputats, vull representar les Borges i les Garrigues al món, per a que hi puguem viure en un ambient on  respirar al Terrall i viure tranquils en qualsevol carrer, on tothom si senti benvingut per ajudar i ferlo millor.