Xavier Bueno Torres
-
Foto de Xavier

Xavier Bueno Torres és un fill de l'Hospitalet de Llobregat, nascut l'any 1983, però les Borges és el seu veritable lloc d'arrelament des del 1992. La seva educació va començar a l'escola Joan XXIII i va completar la seva formació a l'INS Josep Vallverdú, on va obtenir una qualificació en instal·lacions elèctriques i automàtiques en el marc de la Formació Professional.

Amb una àmplia experiència professional, Xavier ha treballat en diverses empreses de les Borges. Actualment, exerceix com a encarregat general de les benzineres Shell a les Borges Blanques i Alcarràs, i també supervisa la zona de l'Aragó en aquesta posició.

Xavier sempre ha estat estretament vinculat a les entitats del poble i al món de l'esport. Ha col·laborat amb l'Escola de Futbol de les Garrigues, La Banda de Cornetes i Tambors, el CE Open Tenis Borges, la DGR, el Grup Diables i Tabalers Borjuts, i fins i tot ha assumit la presidència del Club Tenis Borges durant el període compres entre els anys 2016 i 2021.

Des del 2011, Xavier és un membre actiu d'Esquerra Republicana de Catalunya. Durant aquesta legislatura, de 2023 a 2027, ocuparà el càrrec de regidor d'Esports amb entusiasme i dedicació.