Logo Esquerra republicana


Salvador Noguera i Vilalta
-
Foto de Salvador

Nascut a Cervera el 1960, va estudiar fins acabar el Batxiller Superior. Als 15 anys va entrar a treballar a una Entitat Bancària, ja a les Borges Blanques. Ha estat en varis càrrecs de responsabilitat durant els 44 anys que hi porta treballant. Actualment ha deixat responsabilitats, per poder tenir la màxima disponibilitat per dedicar-se als temes municipals, des de la oposició, així com a treballar per aconseguir la Independència de Catalunya.


Montserrat Casals i Serrano
-
Foto de Montserrat Casals

Montserrat Casals Serrano, veïna de les Borges Blanques, casada i mare de fill i filla.

Regidora per ERC en aquest consistori des de l'any 2015, i presidenta de la secció local d'Esquerra Republicana de les Borges.

Va estar docent en actiu des del curs 87-88 amb destinació en diversos centres públics del departament d'Educació, on hi va exercir diversos càrrecs. Actualment és Coordinadora Territorial de Formació Professional als Serveis Territorials d'Educació de Lleida.

Llicenciada en Ciències del Treball per la facultat de dret i economia UDL. Any titulació 2005/2006.

Diplomada amb Títol universitari oficial de Graduada social. Any de titulació 1998.

TECNICO ESPECIALISTA INFORMATICA DE GESTIÓN, Any de titulació 1986.

Ha estat vinculada a moviments sobiranistes, culturals i en defensa dels drets polítics i socials. És membre d'Omnium cultural. Ha participat en la vida social del poble, essent en dues ocasions secretaria i presidenta de l'AMPA col·legi Montserrat, membre de la junta de l'escola de futbol Som Garrigues entre altres coses.


Xavier Bueno Torres
-
Foto de Xavier

Xavier Bueno Torres és un fill de l'Hospitalet de Llobregat, nascut l'any 1983, però les Borges és el seu veritable lloc d'arrelament des del 1992. La seva educació va començar a l'escola Joan XXIII i va completar la seva formació a l'INS Josep Vallverdú, on va obtenir una qualificació en instal·lacions elèctriques i automàtiques en el marc de la Formació Professional.

Amb una àmplia experiència professional, Xavier ha treballat en diverses empreses de les Borges. Actualment, exerceix com a encarregat general de les benzineres Shell a les Borges Blanques i Alcarràs, i també supervisa la zona de l'Aragó en aquesta posició.

Xavier sempre ha estat estretament vinculat a les entitats del poble i al món de l'esport. Ha col·laborat amb l'Escola de Futbol de les Garrigues, La Banda de Cornetes i Tambors, el CE Open Tenis Borges, la DGR, el Grup Diables i Tabalers Borjuts, i fins i tot ha assumit la presidència del Club Tenis Borges durant el període compres entre els anys 2016 i 2021.

Des del 2011, Xavier és un membre actiu d'Esquerra Republicana de Catalunya. Durant aquesta legislatura, de 2023 a 2027, ocuparà el càrrec de regidor d'Esports amb entusiasme i dedicació.