Josep R. Farran Belart
-
Foto Josep R. Farran Belart

Josep Farran és bomber de professió. Vinculat al món sobiranista, cultural i en defensa del medi ambient i dels drets socials, va participar a l'organització de la consulta del 13D, a Som Lo Que Sembrem, a Marea Blanca Borges i a l'Ateneu. Soci de Som Energia, Som Connexió i de les finances ètiques COOP57, entén la sobirania com un exercici, diari i col·lectiu, per apropiar-nos de les nostres vides, des d'un sentit de poble lligat a la solidaritat i al compromís de prendre partit.


Ivette Macià Parés
-
Foto de Ivette

Nascuda l'any 1998, exalumna de l'Escola Joan XXIII i l'Institut Josep Vallverdú. Graduada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i, especialitzada en Història Contemporània amb interès acadèmic en les milicianes antifeixistes catalanes que van combatre durant la Guerra Civil. En l'actualitat està estudiant Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya i, treballa de professora d'educació secundària d'Història.
Durant l'etapa universitària va formar part de l'assemblea de facultat, al llarg d'aquests anys ha estat membre activa del Grup Feminista Maria Rius, de l'Ateneu Popular Garriguenc i, altres organitzacions de l'Esquerra Independentista.