Nuria Palau i Minguella
-
Núria Palau

Sóc la Núria Palau i Minguella i vaig néixer l’any 1966 a les Borges Blanques, estic casada amb el Raül i sóc mare de dos fills, la Sonia i l’Ivan.

Tinc formació administrativa i habilitats directives, i he treballat d’encarregada d’una gran superfície comercial de les Borges. La meva trajectòria política va arrencar l’any 2011, quan vaig ser escollida regidora i primera tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de les Borges, un càrrec que vaig revalidar a les eleccions del 2015 i que vaig tornar a ratificar a les del 2019.

Em considero una enamorada del parc del Terrall, el gran centre neuràlgic de les Borges, i sempre he gaudit de bones estones des de qualsevol racó d’aquest espai que aplega borgenques i borgencs de totes les edats. El Terrall em permet estar en contacte amb les veïnes i veïns, conèixer el seu dia a dia, aprendre amb les seves històries i, a la vegada, ser a la vora de les persones que tinguin qualsevol necessitat. També és una de les principals zones d’esbarjo per a les nostres petites i petits, el futur de les Borges, i em resulta del tot agradable que les rialles de les nenes i els nens es barregin amb els sons de la natura i dels animals en aquest espai privilegiat del poble.

Quan busco tranquil·litat, acostumo a passejar per la banqueta del canal, i algunes de les decisions que es prenen al consistori són fruit d’una profunda reflexió des d’aquest espai rodejat de natura que proporciona una ambientació al ritme de l’aigua que passa pel canal. M’agrada gaudir de la banqueta especialment a l’estiu, ja que és un lloc ideal per passejar i desconnectar amb un bon llibre entre les mans. Igualment, sempre que tinc l’ocasió, visito la serra dels Bessons, i gaudeixo de les impressionants vistes de l’skyline de les Borges.

Els qui em coneixen diuen que soc una persona molt familiar, i els caps de setmana, sempre que les obligacions m’ho permeten, gaudeixo de les sortides familiars que em permeten estar en contacte amb la natura i conèixer les joies culturals, patrimonials i naturals que tenim al nostre territori. Els diumenges, no poden faltar les barbacoes a la torre que s’allarguen fins a mitja tarda i que acostumo a compartir amb els fills i els padrins. Tot plegat, m’ajuda a carregar piles per tornar dilluns al consistori a continuar treballant per fer de les Borges un lloc encara millor en el qual viure.


Jordi Ribalta i Roig
-
Jordi Ribalta

Jordi Ribalta i Roig, nascut el 1975 a Les Borges Blanques, està casat i té un fill.

Va estudiar la carrera de Ciències Empresarials a la Facultat de Dret i Economia de Lleida. En l'actualitat treballa en l'empresa privada, desenvolupant tasques tècniques, administratives i de qualitat.

L'any 2011 va formar part de llista CiU, entrant a formar part del grup de govern, ocupant la regidoria de Promoció Econòmica, Fires i Mercats.

 


Daniel Not Vilafranca
-
Dani Not

Daniel Not Vilafranca, casat a les Borges i pare de dues nenes.

Va estudiar al col·legi Joan XXXIII i a l'institut de Batxillerat de les Borges Blanques.

Va començar a treballar al sector de la construcció l'any 1989, tres anys després va muntar la seva pròpia empresa fins a l'actualitat.

Des de l'any 1997 que és militant de CDC, l'any 2011 va ser elegit cap local a les Borges i va prendre part de la llista municipal a les eleccions del mateix any. L'any 2015 va tornar a formar part de la candidatura i va ser escollit regidor.

Sempre lligat a diverses associacions esportives, de les quals va ser president del F.C. Borges, soci de la FEEC (Federació Entitats Excursionistes de Catalunya) des de l'any 2009. L'hi agrada caminar, practicar barranquisme i raquetes.

És un enamorat del Terrall i de la ciutat de les Borges Blanques.

 


Mariazel Viladoms i Bellart
-
Mariazel Viladoms

MARICEL VILADOMS BELLART, nascuda a les Borges Blanques l'any 1971, casada i amb tres fills.

Va estudiar al col·legi Joan XXIII, a l'institut Josep Vallverdú i a l'acadèmia de perruqueria Coses 2000.

Va començar a treballar l'any 1991 com a perruquera i en l'actualitat està treballant d'acompanyant de transport escolar pel Consell Comarcal.

Des de l'any 2019 al 2023 forma part de la llista de junts i va ocupar les regidories d'esports i joventut.

Actualment està de consellera de drets socials i igualtat al Consell Comarcal de les Garrigues.

 


M. Carme Gil Calvo
-
Carme Gil

Sóc Carme Gil Calvo, estic casada i sóc mare de dos fills. Vaig néixer i visc a Les Borges Blanques. Sóc llicenciada en filologia anglesa i actualment treballo a l'Institut d'Alcarràs. 

He participat activament en la vida cultural, social i associativa de la nostra estimada ciutat, fent teatre al grup Nissaga, formant part de la junta dels amics del Terrall o sent presidenta de l'AMPA de la Llar d'infants Municipal i de l'Escola de Música, entre d'altres activitats. 

Començo aquest nou projecte amb molta il·lusió i amb moltes ganes de poder ajudar a fer de Les Borges una ciutat plena d'oportunitats per a tothom


Rafel Safont Aliaga
-
Rafel Safont

Sóc Rafel Safont Aliaga, fill de les Borges i resident de la capital. 

Estic graduat en Administració i direcció d'empreses i actualment ocupo el lloc de Director de Producte i de Vendes d'un Grup de 3 empreses en el món de la maquinària Agrícola.

Ilusionat de les Borges, he participat en associacions com l'Esplai Apassomi, tant de nen com de Monitor, en la comissió de festes com també en el grup d'ORNIS, també organitzant tornejos solidaris en el Club Tennis i Pàdel La Serreta
Tot això bé donat dels meus pares que sempre han participat i fent me a mi partícip de l'associació juvenil grums. 

He tingut una experiència enriquidora durant 4 anys a l'estranger vivint a Alemanya i Estats units que m'ha obert la ment i la forma de fer per aportar visions diferents i una cultura oberta al pacte, la negociació i l'entesa. 

Entre d'altres coses, m'agrada molt l'esport i el lleure, m'agrada poder veure un poble unit i fort com varem veure l'1 d'Octubre.

Ja havent-me presentat en unes eleccions al Congres dels diputats, vull representar les Borges i les Garrigues al món, per a que hi puguem viure en un ambient on  respirar al Terrall i viure tranquils en qualsevol carrer, on tothom si senti benvingut per ajudar i ferlo millor.